Nogomet

Čačić: 'Dosta smo iz ove utakmice profitirali, poslužila je svrsi'

Mihaela Bradovski • utorak, 27.09.2022.
Čačić: 'Dosta smo iz ove utakmice profitirali, poslužila je svrsi'
Foto: FaH

Prva prepreka u SuperSport Hrvatskom kupu za Dinamo je uspješno preskočena, Modri su rutinski odradili posao u Jarmini svladavši Borince s 4:0...

Dinamo je rutinski odradio posao u Jarmini, a Ante Čačić zahvaljivao je domaćinu na svemu što je napravio da se ovaj susret odigra u dobroj atmosferi.

"Kup je natjecanje koje nas naravno interesira, s obzirom da u posljednjih nekoliko godina nismo baš bili previše učinkoviti u njemu. Učinit ćemo sve da odemo do kraja. Razlika u kvaliteti je danas bila evidentna, ali ono što posebno moram naglasiti je taj doprinos koji je protivnik dao da utakmica ima ovakav zaista nogometni ambijent. Osjećali smo se sjajno, odlično je pripremljen teren i veliko im hvala na tome."

Čačić je zadovoljan i susretom i onim što je u njemu postigao.

"Zadovoljan sam. Probali smo neke igrače na nekim pozicijama koje baš i nisu igrali, ali im ni nisu strane. Konkretno mislim na Bočkaja. Svih 90 minuta igrao je i Štefulj, dali smo malo više minuta i Marinu. Moram reći da je i 45 minuta nakon dugo vremena odigrao i Marko Bulat. Sve u svemu, mislim da je ova utakmica i u natjecateljskom i u ovom drugom smislu, po pitanju energetskog stanja pojedinih igrača, poslužila svrsi. Dosta smo iz ove utakmice profitirali."

FOTO: HINA/ ml

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!