Rukomet

Tamše: 'U svim smo elementima rukometne igre odigrali ispod naše razine'

Mihaela Bradovski • srijeda, 28.09.2022.
Tamše: 'U svim smo elementima rukometne igre odigrali ispod naše razine'
Foto: FaH

Nexe će imati pune ruke posla u uzvratu protiv Azoty-Pulawyja. Poljaci su u prvom susretu upisali pobjedu 32:26 i stvorili lijepu zalihu...

Branko Tamše bio je jako nezadovoljan nakon poraza u Poljskoj od Azoty-Pulawyja. Nije pronalazio plus niti u rezultatu, a niti u igri.

"U svim smo elementima rukometne igre odigrali ispod naše razine. S druge strane, protivnik je sve iskoristio, domaći teren, kvalitetu, a prije svega naše greške na koje nas one nisu prisilili. Stvarno sam razočaran po tom pitanju. Bilo je posebno loše u nekim trenucima, zadnjih deset minuta smo malo podigli obranu, nismo tek tako primali pogotke, ali sve u svemu, još smo uvijek živi, u igri. Morat ćemo biti na maksimumu u svim pogledima, iskoristiti svaku priliku, disati jedan za drugoga. Imamo tjedan dana da se maksimalno pripremimo i da s borbom, željom i znanjem probamo ostvariti željeno."

Poljaci su odigrali onako kako je Tamše i najavljivao, ali svejedno im je plan prošao.

"Pulawy je napravio upravo ono što sam najavljivao. Imaju kvalitetu, imaju silinu, mogu istrčati kontru. Mi imamo puno, puno rezerve. Ja ću dati stvarno sve da te rezerve izvučem iz svojih igrača i da to pokažu u našoj dvorani."

Rezultat je mogao biti još lošiji.

"Svaki je pogodak jako, jako bitan. Volio bih da nismo izgubili, ali tako je kako je. Bilo je i minus devet, bili su u napadu, imali igrača više, na kraju je završilo na šest."

Mihailo Radovanović skupio je deset obrana, ali je bio svjestan kako Nexe nije odigrao dobru utakmicu.

"Dosta tehničkih pogrešaka, dosta protivničkih kontri. Protivnik je igrao igru koju smo mi trebali igrati. Nažalost, rezultat je takav kakav je, moglo je biti i dosta gore. Skupili smo se nekako, smanjili smo, nije isto šest ili deset pogodaka razlike. U Našicama imamo veliku šansu pokazati da smo pravi i uzdignute glave da prođemo dalje. Neće biti lako."

FOTO: HINA/Zvonko KUCELIN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!