Nogomet

Brkljača: 'Pripremili smo se odlično za Salzburg i idemo tamo po pobjedu'

Mihaela Bradovski • utorak, 04.10.2022.
Brkljača: 'Pripremili smo se odlično za Salzburg i idemo tamo po pobjedu'

Dinamovi juniori otputovali su za Salzburg gdje ih sutra očekuje susret trećeg kola juniorske Lige prvaka protiv vrlo dobrog domaćina...

Salzburg je definitivno kvalitetna i jaka momčad, ali i Dinamo ima dosta svojih aduta, a jedan od njih je i Marko Brkljača.

"Momčad je u odličnom stanju, odigrali smo prvenstvene utakmice u kojima smo pokazali da smo jako dobri. Pripremili smo se odlično za Salzburg i idemo tamo po pobjedu i nove bodove."

Brkljača je ovog ljeta stigao iz Hajduka, aklimatizirao se brzo, a već je bio i strijelac četiri puta u juniorskom prvenstvu.

"Dinamo je sjajna ekipa, stvarno na visokom nivou. Snašao sam se dobro zahvaljujući igračima i trenerima, neke sam znao i od ranije. Sve je od dolaska bilo lagano."

Sve je bilo lagano osim gostovanja u Milanu gdje je Dinamo izgledao dosta loše i nemoćno.

"Zaboravili smo taj susret i poraz. Protiv Salzburga imamo novu utakmicu, nove zahtjeve, nove informacije. Idemo se složiti kako znamo i pokazati što najbolje radimo."

Minutažu očekuje i Moreno Živković koji također ističe kako je Milan ostavljen u prošlosti.

"Atmosfera je dobra, zaboravili smo prethodni poraz, okrenuli se Salzburgu i spremni čekamo susret s njim."

U prvenstvu je Dinamo savršen i ima sedam pobjeda u sedam kola dok je u Europi upisao pobjedu i poraz. Svaka pobjeda i u prvenstvu podiže samopouzdanje.

"Sigurno da nam znači. Daje nam određeno samopouzdanje, pokazali smo da smo ozbiljna momčad, a smatram da i Salzburg možemo iznenaditi i osvojiti tri boda", kaže Živković i dodaje:

"Ovo je kao san, igrati Ligu prvaka i nadam se da ćemo proći skupinu i dogurati daleko ove sezone."

FOTO: Screenshot, Dinamo Youtube

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!