Košarka

Bogdanoviću novi poraz s Pistonsima, Šamanić na terenu u dresu Bostona

Branimir Korać • subota, 08.10.2022.
Bogdanoviću novi poraz s Pistonsima, Šamanić na terenu u dresu Bostona
Foto: EPA

Noćas su u NBA ligi nastavljeni predsezonski susreti, a u akciji su bila dvojica Hrvata. Bojan Bogdanović upisao je poraz s Detroit Pistonsima, a Luka Šamanić pobjedu s Boston Celticsma...

I u drugom nastupu u dresu Detroit Pistonsa Bojan Bogdanović upisao je poraz. Ovaj put bolji su bili New Orleans Pelicansi koji su slavili sa 107:101.

Bogdanović nije bio u startnoj petorci, dobio je 25 minuta s klupe i za to vrijeme upisao je osam poena (2/8 za tri, 1/1 za dva) uz četiri uhvaćena skoka.

Pistonse su predvodili Saddiq Bey s 23 poena i sedam skokova te s po 14 poena Isaiah Stewart (sedam skokova) i Jaden Ivey (šest asistencija).

Kod Pelicansa Jose Alvarado upisao je 28 poena i pet skokova, a Naji Marshall dodao je 14 poena.

Luka Šamanić trenira s Boston Celticsima, a u pobjedi protiv Charlotte Hornetsa 112:103 dobio je pet minuta. Teško je reći da ih je posebno kvalitetno iskoristio, ostao je bez poena uz jedan promašaj iz igre i jedan uhvaćen skok.

Celticsi su nastupili bez povećeg broja igrača, a predvodili su ih Jaylen Brown s 19 poena i pet skokova te Derrick White s 18 poena i šest asistencija.

Kod Hornetsa LaMelo Ball ubacio je 23 poena uz devet asistencija, a Kelly Oubre pratio je s 18 poena i pet skokova.

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!