Nogomet

Bočkaja centimetri dijelili od pogotka: 'Sto puta sam prevrtio film, ne izlazi iz glave'

Branimir Korać • srijeda, 12.10.2022.
Bočkaja centimetri dijelili od pogotka: 'Sto puta sam prevrtio film, ne izlazi iz glave'
Foto: FaH

Dinamo i Salzburg remizirali su 1:1 u četvrtom kolu Lige prvaka, a meč loptu za Dinamo imao je Petar Bočkaj koji je u 90. minuti pogodio gredu iz slobodnog udarca...

Dugo će se Bočkaj još sjećati slobodnog udarca na kraju susreta. Uzeo je loptu i s 18 metara naciljao u gredu, da je išla samo nekoliko centimetara ispod, Dinamo bi sada imao tri boda.

"Sto puta sam prevrtio film, ne izlazi iz glave. Znali smo da će biti teška utakmica, krenuli smo s dobrim gardom i energijom, ali presjekao nas je taj gol na početku. Međutim nastavili smo biti svoji i igrati svoju igru, vratili smo se i poravnali rezultat. U drugo poluvrijeme smo također dobro ušli, ali pred kraj utakmice su nas počeli kontrirati iako smo i mi imali svoje prilike, moglo je otići na obje strane."

Bočkaj smatra kako još ništa nije izgubljeno i da Dinamo i dalje ima šanse za prolaz.

"Jedan bod, ali imamo još dvije utakmice, imamo isti broj bodova kao Milan, igramo još s njim i Chelseajem i moramo dati sve od sebe da bi izvukli najbolji rezultat."

Na Maksimiru je Dinamo izgledao bolje nego u Salzburgu.

"Sigurno je da smo imali veću želju i motiv za pobjedom kako bi im se revanširali za onaj poraz. Na žalost nismo uspjeli, dali smo sve od sebe i sada se okrećemo novim utakmicama."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!