Rukomet

Cindrić: 'Korištenje tri suca nema posebne logike, dva su sasvim dovoljna'

Mihaela Bradovski • petak, 21.10.2022.
Cindrić: 'Korištenje tri suca nema posebne logike, dva su sasvim dovoljna'
Foto: FaH

U Saudijskoj Arabiji održava se Super Globe na kojem se u subotu očekuje spektakl, u polufinalu se sastaju Barcelona i Kielce...

U redovima Barcelone bit će i Luka Cindrić koji se osvrnuo i na IHF-ov eksperiment s tri suca u utakmici što nije donijelo neke posebne promjene.

"Pravilo s tri suca malo izgleda čudno, ali nisam osjetio neku posebnu razliku. Ne vidim neku posebnu logiku u tome, nema smisla, dva su sasvim dovoljna", poručio je Cindrić za Balkan Handball.

U polufinalu ga očekuje dvoboj protiv Kielcea gdje će zasigurno biti neizvjesno i borbeno do samog kraja.

"S Kielceom će biti gusta utakmica kao svaki put, očekujem izjednačen dvoboj s puno golova i puno trke, u odličnoj su formi. Dobili smo ih na početku sezone (32:28), ali to ne znači ništa, to je sjajna ekipa s vrhunskim individualcima. Dobro ćemo se pripremiti, imamo dan odmora i idemo po pobjedu."

Nekih posebnih iznenađenja ne bi trebalo biti.

"Mi se između sebe svi dobro poznajemo, ali uvijek su tu neki sitni taktički detalji. Sve je otvoreno, šanse su 50:50, ali iskreno se nadam da ćemo pobijediti i plasirati se u finale."

Susret između Kielcea i Barcelone na rasporedu je u nsubotu od 19:30, a prije njih od 17 sati sastaju se Magdeburg i egipatski Al Ahly.

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!