Košarka

Bogdanović i Zubac dvoznamenkasti, Pistonsima poraz u Indianapolisu, Clippersima druga pobjeda

Branimir Korać • nedjelja, 23.10.2022.
Bogdanović i Zubac dvoznamenkasti, Pistonsima poraz u Indianapolisu, Clippersima druga pobjeda
Foto: EPA

Bojan Bogdanović i Ivica Zubac bili su noćas u akciji u NBA ligi. Obojica su upisali dvoznamenkasti broj poena, s tim da je Zubac ubilježio pobjedu, a Bogdanović poraz...

Bojan Bogdanović s Pistonsima je gostovao u Indianapolisu gdje je proveo dio karijere i igrao vrlo dobru košarku, a ovaj put je ostao malo kratak i bez pobjede.

Pacersi su svladali Pistonse sa 124:115 u susretu u kojem je Detroit odlično krenuo, preuzeo kontrolu, ali nije uspio do kraja zadržati prednost.

Pistonsi su imali i 13 poena viška, ali nakon što je Indiana preuzela vodstvo u trećoj dionici, do kraja susreta Detroit nije niti jednom imao posjed za povratak u egal i Pacersi su potpuno iskontrolirali dvoboj.

Bogdanović je za 32 minute ubacio 16 poena (1/6 za dva, 4/10 za tri, 2/2 slobodna) uz pet asistencija čime je bio prvi asistent svoje momčadi. Cade Cunningham ubacio je 22 poena, Saddiq Bey 20 poena uz 11 skokova, a Jaden Ivey 17 poena uz 11 skokova.

Kod Pacersa Bennedict Mathurin ubacio je 27 poena uz sedam skokova, Tyrese Haliburton 24 poena uz deset asistencija, a Jalen Smith 19 poena uz 15 skokova.

Više sreće imao je Ivica Zubac koji je s Clippersima gostovao kod Kingsa. Kingsi su u predsezoni bili stopostotni, međutim u prve dvije utakmice nove sezone upisali su poraz.

LA ovdje nije računao na Kawhija Leonarda i Johna Walla kojima se još uvijek dozira broj utakmica, no i bez njih stigao je do pobjede.

Zubac je za 24 minute na parketu upisao deset poena (4/7 za dva, 2/2 slobodna) uz osam skokova. Paul George bio je prvo ime susreta s 40 poena, šest skokova i šest asistencija, a Reggie Jackson dodao je 14 poena i pet asistencija.

Kod Kingsa De'Aaron Fox završio je s 36 poena i pet skokova dok je Keegan Murray dodao 19 poena i pet skokova.

NBA:
Indiana Pacers - Detroit Pistons 124:115
Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 109:111

FOTO: EPA/ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!