Košarka

Sesar: 'Ako prezentiramo energiju kao protiv Cedevite ili Mornara, mislim da ćemo imati što za reći'

Branimir Korać • nedjelja, 23.10.2022.
Sesar: 'Ako prezentiramo energiju kao protiv Cedevite ili Mornara, mislim da ćemo imati što za reći'
Foto: FaH

Cibona u ranom nedjeljnom terminu već od 12 sati igra susret četvrtog kola ABA lige. Gostovat će kod Mege i nadati se dobrom rezultatu...

Iako mega dosad nije bila rezultatski uspješna, Josip Sesar ne sumnja u potencijal te momčadi i svejstan jeda njegovu momčad očekuje težak posao.

"Igramo protiv mlade, potentne i jako talentirane momčadi s mladim trenerom. Momčad koja, bez obzira vodili, gubili ili bili u egalu, jednostavno konstantno igra na isti način. Dakle, energija, trčanje, skok u napadu i skok u obrani - moramo prije svega u tom fizičkom dijelu odgovoriti i onda možemo nešto i očekivati. Ako prezentiramo energiju kao protiv Cedevite ili Mornara, mislim da ćemo imati što za reći", istaknuo je Sesar, a prenosi stranica ABA lige.

Lagan posao ne očekuje niti Krešimir Radovčić, jedan od rijetkih koji je igrao protv Mege i proteklih sezona.

"Ubrzo nakon susreta s Dinamom očekuje nas nova utakmica protiv Mege. Iako košarkaši Mege imaju tri poraza u ABA ligi, sve su utakmice izgubili s relativno malom razlikom. Očekujemo stvarno tešku utakmicu, pogotovo na njihovom terenu u Beogradu. Mi ćemo se potruditi, dat ćemo sve od sebe te pokušati uvesti utakmicu u naš ritam."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!