Košarka

Pistonsi nižu poraze, Bogdanović među najboljima i u drugom susretu s Hawksima

Branimir Korać • subota, 29.10.2022.
Pistonsi nižu poraze, Bogdanović među najboljima i u drugom susretu s Hawksima
Foto: EPA

Detroit Pistonsi upisali su peti uzastopni poraz. Novi poraz stigao je u dvoboju protiv Atlanta Hawksa i to s uvjerljivih 136:112...

Detroit Pistonsi imaju mladu i potentnu momčad, ali nespremnu za bilježenje dobrih rezultata već sada na startu sezone. Dosta je tu igrača za koje se očekuje da će imati svoju ulogu u NBA ligi u budućnosti, međutim za to će trebati još puno vremena.

Na početku sezone Pistonsi su svladali Orlando Magic, ali nakon toga povezali su čak pet poraza i trenutno su na lošem omjeru 1-5 s kojim su u društvu Orlanda na samom dnu Istočne konferencije.

U noćašnjem dvoboju protiv Atlante izuzev career-high učinka Cadea Cunninghama, nisu pokazali ništa što bi se moglo smatrati pozitivnim i ohrabrujućim, posebno u obrambenoj fazi gdje su bili loši i vrlo propusni.

Hawksi su ovo gostovanje odradili rutinski, u sve četiri četvrtine ubacili su po 30 ili više poena. Detroit je još u prvom poluvremenu držao taj visok ritam poena, ali u nastavku susreta Atlanta je odmaglila na visoku razliku i pomoći više nije bilo.

Trae Young bio je nezaustavljiv, radio je što je želio, a samo tri četvrtine bio je na parketu. Utakmicu je završio s 36 poena i 12 asistencija i dojam je da je mogao prebaciti i 50 da je bilo potrebno.

Osim Younga koji je noćas dobio nešto više odmora nego igrače, istaknuo se i Dejounte Murray s 26 poena i pet asistencija.

Kod Detroita odličan je bio Cade Cunningham s 35 poena, devet skokova i osam asistencija, a pomagao mu je Bojan Bogdanović koji je za 30 minuta ubacio 22 poena (2/6 za dva, 3/6 za tri, 9/9 slobodna) uz četiri skoka.

NBA:
Detroit Pistons - Atlanta Hawks 112:136

FOTO: EPA/SHAWN THEW

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!