Košarka

Bojan Bogdanović dogovorio produženje suradnje s Pistonsima na još dvije sezone

Branimir Korać • nedjelja, 30.10.2022.
Bojan Bogdanović dogovorio produženje suradnje s Pistonsima na još dvije sezone
Foto: EPA

Bojan Bogdanović brzo je riješio pitanje budućnosti. Dogovorio je produženje suradnje s Detroit Pistonsima za još dvije godine...

Bojan Bogdanović je u zadnjoj godini ugovora koji je potpisao s Utah Jazzom te će ove sezone zaraditi 19.5 milijuna dolara.

Na kraju sezone trebao je biti u statusu slobodnog igrača, ali vrlo brzo postigao je dogovor s Detroit Pistonsima o nastavku suradnje te je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 39.1 milijun dolara, znači u rangu aktualnog.

Taj ugovor počinje teći od sljedeće sezone, a samo je pokazatelj koliko su Pistonsi zadovoljni onime što je pokazao od tradea iz Jazza. Uostalom, uložili su veliki napor da bi ga uopće doveli i vide ga kao idealnog mentora vrlo mladoj momčadi.

Ne samo da je od velike pomoći u tom smislu, što praktički svi mlađi igrači konstantno ističu, Bogdanović je ujedno i od velike koristi zbog svog igračkog umijeća.

Naime u dosad odigranih šest utakmica prosječno bilježi 23.0 poena, 3.5 skoka te 2.0 asistencije po susretu i ujedno je prvi strijelac momčadi.

FOTO: EPA/SHAWN THEW

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!