Košarka

Šarić upisao tek drugi nastup i prve poene ove sezone, Sunsi svladali Timberwolvese

Branimir Korać • srijeda, 02.11.2022.
Šarić upisao tek drugi nastup i prve poene ove sezone, Sunsi svladali Timberwolvese
Foto: EPA

Phoenix Sunsi upisali su novu pobjedu, na svom parketu bili su bolji od Minnesota Timberwolvesa sa 116:107...

Nakon što je prosjedio na klupi bez ulaska u igru u pet od prvih šest utakmica ove sezone, Dario Šarić dobio je nešto minuta u pobjedi Sunsa protiv Timberwolvesa. Šarić je odigrao pet minuta i za to vrijeme šutnuo i pogodio za tri poena, uhvatio tri skoka, podijelio asistenciju i ukrao jednu loptu.

Šarićeva trica stigla je sredinom druge dionice, odvela je Sunse na 36:29 i popraćena je ovacijama s tribina. Bio je to prvi poen Šarića u NBA ligi nakon 15 mjeseci.

Inače Sunsi su ponovno bili bez Deandrea Aytona, ali to im nije smetalo, imali su odgovor na igru Minnesote koja je dobro otvorila sezonu, ali ovdje je ipak morala priznati poraz.

Sredinom zadnje dionice Minnesota je bila na minus četiri, ali nakon toga je Phoenix napravio seriju 7:0 koja ga je odvela na 99:88 i tu je prelomio utakmicu.

Do kraja susreta više nije bilo dvojbe tko će do pobjede, Sunsi su bez problema držali vodstvo i na kraju glatko upisali šestu pobjedu.

Kod Phoenixa Cameron Johnson upisao je 29 poena (7/11 trica), Mikal Bridges 19, a Chris Paul 15 poena uz osam skokova i 12 asistencija.

Kod Wolvesa po 24 poena upisali su Karl-Anthony Towns (deset skokova, sedam asistencija) i Anthony Edwards (šest skokova).

NBA:
Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves 116:107

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!