Nogomet

Senzen: 'Chelsea nam je u istom broju pokušaja dao lekciju iz konkretnosti'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.11.2022.
Senzen: 'Chelsea nam je u istom broju pokušaja dao lekciju iz konkretnosti'
Foto: FaH

Nije samo prva Dinamova momčad jučer imala oproštaj od Europe, isto se dogodilo i juniorima koji su upisali visok poraz protiv Chelseaja 4:0...

I seniori i juniori Dinama trebakli su jučer pobjedu u Londonu i pobjedu Milana protiv Salzburga. Milan je svoj dio "pogodbe" ispunio, ali nije Dinamo. Iako je protiv Chelseaja izgledao dosta dobro u prvom dijelu, upisao je visok poraz.

"Dobili smo lekciju konkretnosti. Možda ravnopravna utakmica, ali sve što smo mi napravili u šesnaestercu nije bilo dovoljno oštro, nije bilo konkretno, ne dovoljno dobro da bismo zabili gol. A Chelsea, u isto toliko pokušaja, bliže lopti, konkretniji i na kraju zaslužena pobjeda."

Dinamo je prokockao priliku koju je imao i oprašta se od Europe.

"Generalno, mislim da nam se pružila dobra prilika s obzirom da nas je u zadnje dvije utakmice praktički jedna pobjeda vodila dalje. Nismo iskoristili obje šanse i tu smo gdje smo i zaslužili biti, treće mjesto u skupini. Nažalost, mjesto koje ne vodi dalje."

Senzen vjeruje da je Dinamo mogao dosta toga naučiti u Surreyju.

"Po meni, iako je ovo poraz, definitivno nam je pozitivno iskustvo. Lekcija konkretnosti, tu si, ali nikako postići pogodak. Nedostaje li ti pola metra ili pak pola metra sprinta. I na kraju te protivnik razbije kao ovdje, a utakmica je mogla otići i u drugom smjeru."

Nakon ovog dvoboja, ostaje u visokom tonusu, u prvenstvu mu u goste dolazi Hajduk.

"Ono što me veseli je da nemamo ozlijeđenih, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za iduću utakmicu i dočekamo Hajduk u ponedjeljak u domaćem prvenstvu."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!