Nogomet

Budimir: 'Ogroman uspjeh, možda ga sada nismo svjesni, ali ćemo za par godina biti'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.11.2022.
Budimir: 'Ogroman uspjeh, možda ga sada nismo svjesni, ali ćemo za par godina biti'

Marijan Budimir nastavlja odrađivati odličan posao s Hajdukovim juniorima u Europi. Apoloniju je prošao s dvije zaslužene pobjede.

Drugu sezonu zaredom hajduk je prošao kroz onaj prvi dio Lige prvaka mladih i ušao u elitu. Marijan Budimir radi jako dobar posao.

"Htio bih čestitati svojim igračima i stožeru na velikom uspjehu, dvije godine za redom dočekati proljeće u Europi. Ogroman uspjeh, možda ga sada nismo svjesni, ali ćemo za par godina biti. Da bi tu došao, prvo moraš biti prvak svoje države i zatim proći četiri jake utakmice i tako dvije godine."

Albanski prvak Apolonia nije zvučno ime, ali Budimir je bio dosta oprezan uoči susreta.

"Nisam uzalud govorio prije utakmice da je riječ o dobroj ekipi s dosta dobrim pojedincima. Jako su živi, čvrsti, agresivni. Pripremili smo se mi i na to, ako slučajno povedu. Da ne gubimo glavu, da igramo svoju igru. Brzo smo se vratili, iz prekida koji je naš veliki forte, a pomogao nam je puno i taj njihov crveni karton. Drugo poluvrijeme smo mirno priveli utakmicu kraju, mogli smo postići još koji zgoditak."

Ono što ga može posebno veseliti je činjenica da veliki broj igrača Hajduka ima upisano ime u listi strijelca ove sezone.

"Ako zabija više igrača, zabija igra. Naravno, svi rade jako dobro na treninzima, svi rade svoje kretnje. Nekad je netko u boljoj formi. Sada sam im baš rekao u svlačionici da su si i prijatelji i konkurencija i samo još jačim radom gurat će jedni druge da što više napredujemo."

FOTO: Hajduk Digital TV

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!