Nogomet

Goran Tomić dobio posao, preuzeo klub koji su vodili Bonačić i Jurčić

Branimir Korać • subota, 05.11.2022.
Goran Tomić dobio posao, preuzeo klub koji su vodili Bonačić i Jurčić
Foto: FaH

Goran Tomić završio je s odmorom nakon što je napustio klupu Rijeke poslije finala Kupa prošle sezone, preuzeo je Al Nasr iz Dubaija...

U drugom dijelu prošle sezone nekako je bilo u zraku da Goran Tomić neće ostati na klupi Rijeke, bez obzira što je produžena suradnja, a nakon finala Kupa i poraza od Hajduka, Tomić je napustio klub.

Tada se mislilo kako će preuzeti Dinamo koji još uvijek nije potvrdio ostanak Čačića, međutim nakon što je hrvatski prvak potpisao ugovor s Čačićem, Tomić je ostao bez angažmana.

Ponovno je njegovo ime bilo u prvom planu kada je Nenad Bjelica dobio otkaz u Osijeku, Osječani su bili zainteresirani, ali nisu željeli platiti odštetu. Odlučeno je da će se pričekati do zime, međutim kako Poms radi jako dobar posao, nema smisla raditi promjene i Tomić se okrenuo drugim opcijama.

Jedna od njih je i realizirana, Goran Tomić postao je novim trenerom Al Nasra iz Dubaija. Riječ je o klubu u kojem su svojevremeno radili i Luka Bonačić i Kruno Jurčić, a Tomić je na klupi zamijenio njemačkog stručnjaka Thorstena Finka.

Najpoznatije ime koje trenutno nosi dres Al Nasra je marokanski veznjak Adel Taarabt,k a momčad ne stoji najbolji u prvenstvu UAE-a gdje trenutno drži 12. mjesto među 14 klubova sa šest bodova iz devet kola. 11. studenog Al Nasr gostuje kod vodećeg Al Ahlija i tu bi Tomić trebao debitirati.

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!