Nogomet

Kanađani u strahu: Alphonso Davies zbog ozljede napustio igru, u nedjelju snimanje

Mihaela Bradovski • subota, 05.11.2022.
Kanađani u strahu: Alphonso Davies zbog ozljede napustio igru, u nedjelju snimanje
Foto: EPA

Hrvatski protivnik u skupini na Svjetskom prvenstvu našao se u nemalim problemima. Najbolji kanadski igrač, Alphonso Davies, zaradio je ozljedu u susretu protiv Herthe...

Odbrojavaju se dani do početka Svjetskog prvenstva, a izbornici svih reprezentacija sa strahom dočekuju svaki prvenstveni dvoboj koji igraju njihovi izabranici.

Ovo je faza sezone kada i inače ima dosta ozljeda, a s obzirom na nakrcan raspored kako bi se sve stiglo odraditi do početka Svjetskog prvenstva, još je veća opasnost od ozljeda.

Susret između Herthe i Bayerna donio je novu žrtvu i to na užas kanadskog izbornika, protivnika Hrvatske u skupini u Kataru.

Naime u drugom poluvremenu najbolji kanadski nogometaš, inače član Bayerna Alphonso Davies, u jednom trku osjetio je bol u stražnjoj loži i morao je stati te mu je ukazana pomoć.

Davies je odmah napustio travnjak držeći se za bolni mišić i sada slijede sati strahovanja za Kanađane.

Kako je Julian Nagelsmann istaknuo nakon susreta, u najmanju ruku došlo je do istegnuća stražnje lože, a u najgoru ruku, naravno, došlo je do puknuća. U tom slučaju Davies neće biti spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu, u protivnom slijedi utrka s vremenom.

Nakon sutrašnjeg snimanja, sve će biti jasnije.

FOTO: EPA/RONALD WITTEK

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!