Nogomet

Karoglan: 'Uvijek kod ovakvih utakmica volim prebaciti odgovornost na igrače'

Mihaela Bradovski • utorak, 08.11.2022.
Karoglan: 'Uvijek kod ovakvih utakmica volim prebaciti odgovornost na igrače'
Foto: FaH

Hajduk danas gostuje u Bjelovaru gdje će se susresti u drugom kolu SuperSport Hrvatskog kupa s Mladosti iz Ždralova, mjesta nedaleko Bjelovara...

Trener Hajduka Mislav Karoglan s dosta opreza prilazi ovom susretu i traži maksimalan angažman svojih igrača.

"Prije svega maksimalno ozbiljan pristup jer svi znamo kako je kup varljivo natjecanje i kako smo u prošlosti imali jako teške susrete sa trećeligašima, poput Primorca lani u Biogradu. Ono što je za ovaj tip utakmice jako bitno je da psihološki pripremimo momčad, da shvate koliko je ozbiljno i teško kada je domaćin maksimalno motiviran. Imamo samo jedan cilj, mi smo branitelji naslova i samo tako možemo pristupiti ovoj utakmici."

Neke stvari o Mladosti je saznao.

"Znamo da je to ambiciozan klub, imaju neke prvoligaške i drugoligaške igrače, u trećoj ligi imaju velike ambicije. Uspjeli smo prikupiti neke informacije, pozunajemo neka imena i znamo da nas čeka ozbiljan test."

Karoglan je na put poveo vrlo jaku postavu.

"Vodimo sve zdrave igrače, sve što bude na raspolaganju ide s nama na put."

Puno oga ovisit će o Hajdukovom pristupu u ovom susretu.

"Možemo obećati prolaz. Uvijek kod ovakvih utakmica volim prebaciti odgovornost na igrače, pristup i motivacija nakon derbija znaju pasti. Mi ne možemo gledati ime i zavaravati se na taj način. Svakoj utakmici trebamo pristupiti maksimalno i dati sve od sebe, a pobjeda onda neće doći pod znak pitanja."

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!