Nogomet

Cosmi: 'Pobijedila je momčad koja je to zaslužila, odigrali smo ispod očekivanja'

Branimir Korać • srijeda, 09.11.2022.
Cosmi: 'Pobijedila je momčad koja je to zaslužila, odigrali smo ispod očekivanja'
Foto: Marko Mrkonjić/HINA

Rijeka igra mizernu sezonu, a u tavoj sezoni ispala je i rano iz SuperSport Hrvatskog kupa, već u osmini finala izbacio ju je BSK iz Bijelog Brda...

Vrlo loše izdanje Rijeke u Bijelom Brdu i u konačnici zaslužen poraz. Malo toga je išlo Riječanima u korist, a Serse Cosmi bio je vrlo razočaran.

"Pobijedila je momčad koja je to zaslužila. Protivnička momčad je odmah ušla u utakmicu s puno koncentracije, odlučnosti i želje za pobjedu shvaćajući da se igra na jednu utakmicu. Mogli su i povesti, ali naš vratar je bio dobar tako da smo mi došli u prednost i to nam je otvorilo mogućnost da igramo na drugačiji način. Međutim, na žalost odigrali smo utakmicu ispod očekivanja."

Cosmi je čestitao BSK-u za kojeg smatra da je zaslužio prolaz.

"U svih 90 minuta oni su bili agresivniji, odlučniji i manje površni tako da niti s pet promjena nismo uspjeli utakmicu odvesti u našu korist. Kada izgubiš od ekipe koja uloži više želje, treba biti realan i čestitati. Moramo zatvoriti ovaj dio sezone s Dinamom za kojeg znamo da je protivnik protiv kojeg moraš ući s drugačijim angažmanom."

FOTO: HINA/ Marko MRKONJIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!