Nogomet

Mujdža: 'Očito je da u ekipi nedostaje i energije i agresivnosti, Šibenik je bio jači u duelima'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 10.11.2022.
Mujdža: 'Očito je da u ekipi nedostaje i energije i agresivnosti, Šibenik je bio jači u duelima'
Foto: FaH

Gorica je završila s nastupom u SuperSport Hrvatskom kupu za ovu sezonu porazom u gostima kod Šibenika 2:0 i potpuno se okreće prvenstvu i borbi za opstanak...

Mensur Mujdža uskočio je na klupu Gorice nakon otkaza Igoru Angelovskom, a njegov debi u seniorkom nogometu nije bio dobar, upisao je poraz i ispao iz Kupa.

"Ispali smo iz Kupa, ali naravno da je nama glavni cilj ono što nam slijedi u nedjelju. Ovom utakmicom smo željeli okrenuti stvari, i energiju, i eventualnim pozitivnim rezultatom dobiti dodatan boost za nedjelju. To je izostalo, ali ne mogu reći da igrači nisu davali sve od sebe. Očito je da u ekipi nedostaje i energije i agresivnosti i smatram da nismo bili dobri u duelima. Šibenik nas je u tome dosta nadjačao", kaže Mujdža.

Mujdža je promiješao momčad i neki mlađi su dobili priliku.

"S obzirom da smo imali nekih izostanaka zbog ozljeda, a neke igrače smo jednostavno trebali odmoriti, držim da su mlađi zaslužili šansu. Imaju dobru budućnost ispred sebe i moramo težiti tome da im damo više mogućnosti. Ovdje je bila prilika za to, šteta što idemo kući bez pobjede, ali se nadam da ćemo uspjeti stvoriti snage za nedjelju."

Susret u Šibeniku nije bio sretan za jednog og mladih igrača, ozljedu je zaradio Nathan Cruce-Corcy.

"Dobio je nezgodan udarac u kuk. Trenutno ima malo jačih bolova, a koliko će pauzirati to je sada pitanje."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!