Nogomet

Labinski Rudar gostuje kod Buja: 'Izrazito domaćinska momčad, ali možemo do pobjede'

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 12.11.2022.
Labinski Rudar gostuje kod Buja: 'Izrazito domaćinska momčad, ali možemo do pobjede'

Zanimljiv dvoboj u 12. kolu Treće NL Zapad, Rudar gostuje kod Buja gdje ga očekuje neugodan protivnik, ali gosti vjeruju u bodove...

Seniorska momčad labinskog Rudara danas od 14 sati gostuje u Bujama u sklopu 12. kola 3. NL Zapad, gdje ih očekuje sraz sa starim poznanicima, nogometašima NK Buje.

Jedan od istaknutijih igrača u posljednjim utakmicama, ali na žalost zbog povreda i često odsutan iz prve jedanaestorice, lijevi bočni Robert Dadić, kaže:

"Imamo konstantne probleme s ozljedama i trener neće znati do samog polaska za Buje na koga će moći računati. Bez obzira na to, u subotu tražimo nastavak pozitivnog niza iz posljednje tri utakmice u kojima je učinak, uz malo koncentracije, mogao biti i maksimalan. Gostujemo kod momčadi koja je izrazito domaćinska, ali vjerujemo da se možemo vratiti neporaženi iz Buja. Nema nepoznanica kod protivničke ekipe. Doveli su na početku prvenstva par pojačanja, sigurno su kvalitetna momčad što trenutno stanje na tablici i ne pokazuje, ali vjerujem da se, ako budemo pravi, imamo pravo nadati novim bodovima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!