Košarka

Bogdanović i Zubac odradili vrlo dobre utakmice, Pistonsi i Clippersi ipak poraženi

Branimir Korać • nedjelja, 13.11.2022.
Bogdanović i Zubac odradili vrlo dobre utakmice, Pistonsi i Clippersi ipak poraženi
Foto: EPA

Noćas su u NBA ligi u akciji bili Bojan Bogdanović i Ivica Zubac i obojica su imali vrlo dobru večer, međutim do pobjede ipak nisu došli...

Boston Celticsi upisali su pobjedu protiv Detroit Pistonsa, u naletu su, upisali su šestu uzastopnu pobjedu i samo nastavili s odličnim igrama.

Jayson Tatum bio je ključ, posebno u trećoj dionici gdje je ubacio 15 poena i predvodio odvajanje Celticsa Detroitu je nedostajao Cade Cunningham, Celticsima Jaylen Brown, a Boston je lakše pokrio svoje izostanke.

U konačnici Tatum je ubacio 43 poena uz deset skokova, Grant Williams dodao je 19 poena i deset skokova, a Marcus Smart 18 poena i deset asistencija.

Kod Pistonsa Bojan Bogdanović odličan, za 33 minute ubacio je 28 poena (6/8 za dva, 3/7 za tri, 7/8 slobodna) uz šest skokova i četiri asistencije. Jaden Ivey dodao je 26 poena.

Brooklyn Netsi slavili su u Los Angelesu protiv Clippersa sa 110:95. Jednostavno premalo raspoloženih kod LA-a koji je upisao tek drugi poraz ovog mjeseca.

Većim dijelom susreta Netsi su bili dobri, ali potpuno su se odvojili u zadnjoj dionici kada su Clippersi ostali bez odgovora.

Nije im pomogla niti jako dobra utakmica Ivice Zupca koji je za 28 minuta upisao 16 poena i 15 skokova. Paul George je ubacio 17 poena, ali iz loš šut iz igre 5/21.

Kod pobjednika Kevin Durant imao je 27 poena i šest skokova, a Seth Curry dodao je 22 poena.

NBA:
Detroit Pistons - Boston Celtics 108:117
LA Clippers - Brooklyn Nets 95:110

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!