Tenis

Oproštaj za Dodiga i Krajiceka, Đoković potrošio preko tri sata protiv Medvjedeva

Mihaela Bradovski • petak, 18.11.2022.
Oproštaj za Dodiga i Krajiceka, Đoković potrošio preko tri sata protiv Medvjedeva
Foto: EPA

Ivan Dodig i Austin Krajicek upisali su i treći poraz u skupini ATP Finalsa i izgubili su šanse za polufinale. U prvom meču singla u petak Novak Đoković svladao je Danila Medvjedeva...

Ivan Dodig i Austin Krajicek nisu uspjeli. Upisali su u skupini sva tri poraza, sva tri puta u produženom tie-breaku, kao da su pred kraj mečeva ostajali bez snage i koncentracije.

Hrvatsko američka kombinacija gubila je dosta energije uoči ATP Finalsa kada su hvatali nastup na završnom turniru, u kratko vrijeme odigrali su puno mečeva i čini se kako je to u konačnici ostavilo traga.

Protiv Wesleyja Koolhofa i Neala Skupskog odigrali su još jedan tijesan meč, ali nisu izdržali. Nizozemac i Britanac odigrali su sjajan produženi tie-break, tu im je praktički sve polazilo za rukom, brzo su pobjegli na 8:1 i priči je bio kraj.

Dodig i Krajicek tako su ispali iz borbe za drugo mjesto dok Koolhof i Skupski moraju čekati rasplet drugog meča dana.

U trećem kolu u konkurenciji u singlu, Novak Đoković svladao je Danila Medvjedeva u tri seta nakon više od tri sata borbe.

U jednom trenutku, na kraju drugog seta, Đoković je izgledao vrlo loše, došao je trenutak slabosti, vidjelo se da se ne osjeća dobro, ali uspio je proći kroz to krizno razdoblje i onda nakon velike borbe uzeti treći set i pobjedu.

Medvjedev je igrao dobro, ali Đoković se borio i na kraju izborio za pobjedu. Tri kola i tri pobjede, a za Medvjedeva tri kola i tri poraza.

ATP Finals, treće kolo:
Koolhof/Skupski - Dodig/Krajicek 7:5, 4:6, 10:6

ATP Finals, treće kolo:
Novak Đoković (Srbija) - Danil Medvjedev (-) 6:3, 6:7(5), 7:6(2)

FOTO: EPA/Alessandro Di Marco

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!