Nogomet

Katarski izbornik odbacio priče o dogovoru s Ekvadorcima: 'Neće nas destabilizirati takvim tvrdnjama'

Branimir Korać • subota, 19.11.2022.
Katarski izbornik odbacio priče o dogovoru s Ekvadorcima: 'Neće nas destabilizirati takvim tvrdnjama'
Foto: EPA

Sutra počinje Svjetsko prvenstvo u nogometu, a u prvom susretu sastaju se domaćin Katar i Ekvador. Katarski izbornik morao je uoči susreta govoriti i o pričama o eventualnoj prodaji utakmice od strane Ekvadoraca...

Katarski izbornik Felix Sanchez krunu karijere imat će sutra kada njegova reprezentacija otvori Svjetsko prvenstvo susretom protiv Ekvadora.

Sanchez je potpisnik najvećih uspjeha katarske reprezentacije, a dvoboj protiv Ekvadora bit će nova vrsta izazova.

"Svjesni smo tko smo, odakle dolazimo i s kim se suočavamo. Znamo da će to biti veliki izazov za nas. U granicama naših mogućnosti, smatramo se vrlo konkurentnim timom. Zaslužili smo biti ovdje", poručio je Sanchez.

Sanchez je govorio i o Kataru kao domaćinu Svjetskog prvenstva, državi koja ima problema s poštivanjem ljudskih prava.

"Puno toga se govorilo o svemu, neke dezinformacije i neki komentari nisu bili fer. Naravno, svi smatraju kako je gubitak života radnika ogromna tragedija jednako ovdje ili bilo gdje drugdje u svijetu."

Sanchez je isto tako govorio i o pričama koje su se pojavile o potencijalnom puštanju Ekvadoraca Kataranima.

"Mislim da se pojavio veliki broj lažnih informacija o potpkupljivanju ekvadorskih igrača. Internet je sjajan alat, ali isto tako i jako opasan. Nitko nas neće destabilizirati s bilo kakvim tvrdnjama, to uopće nije utjecalo na nas."

Inače istaknuti katarski novinar na društvenim mrežama je napisao kako ima informacije iz tabora obje reprezentacije kako je dio ekvadorskih igrača pristao za milijune eura pustiti utakmicu domaćinu koji bi slavio 1:0. golom u drugom poluvremenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2022.Katar
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!