Košarka

Bender: 'Definitivno se vidim ponovno u Euroligi, samo da ostanem zdrav'

Branimir Korać • nedjelja, 20.11.2022.
Bender: 'Definitivno se vidim ponovno u Euroligi, samo da ostanem zdrav'

Nakon što je prolazio kalvariju s ozljedom, Dragan Bender vratio se u velikom stilu i igra možda i najbolju košarku u karijeri...

Dragan Bender zbog teške ozljede propustio je cijelu prošlu sezonu, a košarci na visokoj razini vraća se u Obradoiru. Zasad izgleda jako dobro i u osam odigranih utakmica prosječno bilježi 18.0 poena (47 posto za tricu) i 6.1 skok po susretu.

"Ovo je sjajno iskustvo za mene, Santiago je mali grad, ali uživam u njemu, hrana je izvrsna, pokušavamn što bolje upoznati tamošnju bogatu kulturu", istaknuo je Bender za izraelske medije.

Bender se nada kako jće ostati zdrabv, napokon biti bez ozljeda i onda se vratiti u Euroligu u kojoj je nastupao u dresu Maccabija.

"Zaljubio sam se u europsku košarku i Euroligu, koncept je sjajan i s nizom natjecateljski moćnih momčadi s nizom jako dobrih igrača. Natjecanje je sve jače iz godine u godinu i definitivno se vidim u njemu opet. Samo da ostanem zdrav."

Benderu nije toliko bitno u kojem bi se klubu vratio u Euroligu.

"Nije toliko bitno. Naravno da bih se volio vratiti u Maccabi koji je meni poseabn klub. Bitno je kako će se situacija razvijati, koji će se klubovi kvalificirati za doigravanje i boriti se za titulu, takvi me klubovi zanimaju."

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!