Košarka

Double-double Zupca u domaćoj pobjedi Clippersa protiv Utah Jazza

Branimir Korać • utorak, 22.11.2022.
Double-double Zupca u domaćoj pobjedi Clippersa protiv Utah Jazza
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi uzvratili su Jazzerima za poraz koji su im ovi nanijeli prije dva tjedna u Los Angelesu, na istom mjestu ovaj put bolji su bili Clippersi...

Susrest s puno oscilacija na obje strane odigrali su Los Angeles Clippersi i Utah Jazz. Završilo je pobjedom Clippersa 121:114 u susretu u kojem su se izmjenjivala razdoblja dobre igre kod jednih i drugih.

Odlično otvaranje susreta od strane domaćina pa potpuni preokret na početku drugog dijela i zatim bolji završetak susreta od strane Clippersa. U konačnici, bilo je dovoljno za pobjedu 121:114.

Clippersi nisu imali na raspolaganju Paula Georgea, Kawhi Leonard je još uvijek daleko od prave forme i s njim se još uvijek postupa vrlo oprezno te mu se dozira minutaža.

Bez obzira na sve pronašli su Clippersi put do pobjede i u zadnjoj dionici uz kvalitetnu obranu limitirali goste na 21 poen i upisali pobjedu.

Na polovici zadnje dionice Jazz je još uvijek bio na samo tri poena minusa, ali onda Reggie Jackson, Norman Powell i Ivica Zubac odvode Clipperse na dvoznamenkastu prednost.

Kod Clippersa Powell je završio s 30 poena, Jackson je dodao 27, a Ivica Zubac za 35 minuta ubacio je 14 poena (6/8 za dva, 2/3 slobodna) uz 14 skokova, dvije asistencije i dvije blokade.

Kod Jazza Jordan Clarkson ubacio je 26 poena, a Lauri Markkanen 25 uz deset skokova.

NBA:
Los Angeles Clippers - Utah Jazz 121:114

FOTO: EPA/ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!