Košarka

Zubac nakon čudesnog nastupa protiv Indiane: 'Definitivno nisam sretan koliko bih trebao biti'

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.11.2022.
Zubac nakon čudesnog nastupa protiv Indiane: 'Definitivno nisam sretan koliko bih trebao biti'
Foto: EPA

Ivica Zubac odigrao je čudesnu utakmicu protiv Indiane, upisao je 31 poen i 29 skokova, a samo jedan skok nedostajao je za potpuno zadovoljstvo...

U završnici susreta Ivica Zubac hvatao je zaokruživanje čudesnog dosega, u konačnici je nedostajao samo još taj jedan skok.

"Bio sam ljut na sebe jer sam toliko želio upisati tih 30+30 i trebao mi je samo jedan skok. To boli, definitivno nisam sretan koliko bih trebao biti. Samo sam bio ljut na sebe što sam napravio taj prekršaj.".

"Prvo, nisam mislio da je to prekršaj, pa sam bio ljut zbog toga, a onda sam bio ljut na sebe što sam se odlučio na to. Ali jednostavno, ne mogu si pomoći. Svaki put kad vidim da netko pokušava ići na polaganje, pokušam ga blokirati. To sam ja."

Zubac nije niti sanjao da će imati ovakvu utakmicu.

"Uvijek sam želio upisati 20 poena i 20 skokova, a kada sam imao priliku ostvariti 30+30, toliko sam to želio. Ipak, ludo je biti u istoj rečenici s Kareemom i takvima. Nevjerojatno je."

Jako sretan zbog zupca bio je i trener Ty Lue.

"Zu je bio dobar za nas cijelu sezonu, a večeras je bilo sjajno vidjeti ga nagrađenog ovako velikom igrom. Svi dečki sretni su zbog njega, bio je dobar osjećaj čuti ovacije s tribina koje je zaslužio."

FOTO: EPA/ETIENNE LAURENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAIvica Zubac
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!