Nogomet

Atmosfera u Belgiji daleko od dobre, održan krizni sastanak, prijetio čak i fizički obračun

Branimir Korać • utorak, 29.11.2022.
Atmosfera u Belgiji daleko od dobre, održan krizni sastanak, prijetio čak i fizički obračun
Foto: EPA

Belgijski mediji javljaju kako je situacija u reprezentaciji jako loša uoči ključne utakmice u borbi za prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva...

Belgijska nogometna reprezentacija je jedno od najvećih razočaranja ovog Svjetskog prvenstva, igra je loša, a atmosfera u svlačionici čini se još lošija.

Kako javljaju belgijski mediji, nakon susreta protiv Maroka došlo je umalo do fizičkog obračuna u svlačionici između Jana Vertonghena, Kevina de Bruynea i Edena Hazarda, a jučer je i održan hitni krizni sastanak na kojem su sudjelovali senatori u reprezentaciji.

Da se nešto kuha i da situacija nije dobra, potvrđuje i kasna promjena sudionika na današnjoj pressici. Yannick Carrasco i Arthur Theate su najavljeni na pressici, ali jutros je to promijenjeno te će doći kapetan Eden Hazard i Jan Vertonghen da bi nakon toga došlo do nove promjene i umjesto Vertonghena na pressicu dolazi Thibaut Courtois.

Nema sumnje kako je do promjene došlo nakon svega što se pisalo u protekla 24 sata i da će uslijediti pokušaj peglanja situacije uoči susreta protiv Hrvatske.

Situacija je sada loša, za Belgiju je sve to došlo u najgore vrijeme i kako god završila s nastupom na ovom SP-u, mogle bi se dogoditi velike promjene u reprezentaciji nakon ovog Prvenstva. Belgijci već nagađaju s odlaskom nemalog broja igrača.

FOTO: EPA/Georgi Licovski

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!