Nogomet

Martinez priznao: 'Naravno, postoje tenzije u momčadi, ali to je prirodno'

Mihaela Bradovski • utorak, 29.11.2022.
Martinez priznao: 'Naravno, postoje tenzije u momčadi, ali to je prirodno'
Foto: EPA

Da situacija u belgijskoj reprezentaciji nije dobra, potvrdio je i izbornik Roberto Martinez koji ne bježi od činjenice da postoje tenzije među igračima...

Belgija i Hrvatska u trećem kolu Svjetskog prvenstva izravno se bore za prolaz u osminu finala. I dok je Hrvatska puna samopouzdanja nakon odlične predstave protiv Kanade, u Belgiji je situacija potpuno drugačija.

Izbornik Roberto Martinez ne skriva kako postoje određene tenzije, ali to smatra normalnim.

"Naravno da postoje tenzije u momčadi, ali to je prirodno. Postoji napetost jer ovi igrači igraju zajedno jako, jako dugo. Ovdje ne govorimo o novim igračima, govorimo o momčadi koja je već igrala Svjetsko prvenstvo, Euro, Final Four Lige nacija. Svi zajedno smo se kvalificirali. Sve je to normalno. To je kao obitelj, a u obitelji postoje napetosti i nesuglasice", kaže Martinez i dodaje:

"Ali prvi put smo se našli u takvoj situaciji. Ima puno emocija i to je normalno. Htjeli smo se kvalificirati u nedjelju, razočarani smo, ali još imamo šanse za prolaz."

Inače, da nešto ne štima u belgijskoj reprezentaciji moglo se vidjeti tijekom intervjua Kevina de Bruyne koji ej rekao da Belgija nema šanse za osvojiti Svjetsko prvenstvo jer je prestara i priliku je prokockala 2018. godine. To je bio okidač za kulminaciju loše atmosfere nakon čega je stigao i poraz od Maroka te sukobi u svlačionici.

FOTO: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!