Košarka

Cibona gostuje kod Furnira: 'Dobrim igrama ove sezone skrenuli su pozornost na sebe'

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 04.12.2022.
Cibona gostuje kod Furnira: 'Dobrim igrama ove sezone skrenuli su pozornost na sebe'
Foto: FaH

Dan nakon ogleda s Cedevita Olimpijom, Vukovi u okviru domaćeg prvenstva gostuju kod KK Furnir Dubrava. Susret 10. kola HT Premijer lige na rasporedu je danas od 20 sati.

Zagrebački Furnir trenutno se nalazi na šestom mjestu ligaške ljestvice s 13 osvojenih bodova i učinkom od četiri pobjede i pet poraza. U dosadašnjem dijelu sezone uspješno su svladali košarkaše Škrljeva, Zaboka i Bosca, ali i Cedevite Junior. Sigurno će danas imati dodatan motiv budući da im u goste stiže aktualni hrvatski prvak.

Momčad iz Dubrave svakako zna biti neugodan protivnik, pogotovo na domaćem parketu, a njihove igre svjestan je i Cibonin trener Josip Sesar:

"Furnir je dobrim igrama ove sezone skrenuo pozornost na sebe. Imaju dosta mladih, potentnih igrača s kojima se odlično radi. Međutim, nadam se da ćemo imati snage i energije odigrati dobru utakmicu i doći do novih bodova."

Što se tiče igračkog kadra kojeg Sesar ima na raspolaganju, još uvijek ne može računati na Filipa Bundovića. Ostali će svi izaći na zagrijavanje, a među njima je i Krešimir Ljubičić koji se također nada novoj pobjedi:

"Furnir je mlada ekipa s dobrim trenerom i rezultatima. Igrali smo protiv njih u pripremnom periodu i uvjerljivo pobijedili, no nećemo dati da nas to zavara. Idemo tamo nakon Cedevita Olimpije, sigurno će biti teško jer smo umorni, no dat ćemo sve od sebe da pokušamo ostvariti još jednu pobjedu u domaćem prvenstvu."

FOTO: HINA/ Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!