Nogomet

ESPN: Cristiano Ronaldo nije potpisao ugovor sa saudijskim klubom

Mihaela Bradovski • utorak, 06.12.2022.
ESPN: Cristiano Ronaldo nije potpisao ugovor sa saudijskim klubom
Foto: EPA

Iako se jučer pojavila vijest kako je Cristiano Ronaldo sve dogovorio sa saudijskim Al Nassrom, ESPN saznaje kako to nije istina...

Cristiano Ronaldo je slobodan igrač od raskida ugovora s Manchester Unitedom i nije istina da je dogovorio veliki ugovor sa saudijskim Al Nassrom, saznaje ESPN.

Jučer su prvenstveno španjolski mediji baratali informacijom kako je Ronaldo dogovorio ugovor u trajanju od dvije i pol godine prema kojem bi zarađivao oko 200 milijuna eura godišnje, ali to nije točno.

ESPN danas tvrdi iz svojih izvora bliskih igraču kako nikakav dogovor između dviju strana nije postignut.

Ugovor Al Nassra je trenutno jedini koji Ronaldo ima na stolu, ali on trenutno uopće ne želi razmišljati o novom klubu, potpuno je koncentriran na Svjetsko prvenstvo u Kataru i tek nakon završetka SP-a donijet će odluku.

Al Nassr je htio Ronalda i u prošlom prijelaznom roku kada je bio spreman ponuditi 30 milijuna eura Manchester Unitedu i 275 milijuna eura Ronaldu, no Cristiano nije bio spreman za selidbu u Saudijsku Arabiju. Nastup na Svjetskom prvenstvu vidi možda još uvijek kao priliku za privlačenje pozornosti u nekoj od konkurentnijih i zvučnijih liga.

FOTO: EPA/JOSE SENA GOULAO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!