Košarka

Cedevita Junior traži pobjedu i u gostima u Sinju

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 08.12.2022.
Cedevita Junior traži pobjedu i u gostima u Sinju
Foto: Marin Sušić

Dva dana nakon Kup utakmice protiv Dubrovnika, Cedevita Junior nastavlja s mini turnejom po Dalmaciji kad u petak u HT Premijer ligi gostuje kod Alkara u Sinju.

Alkar nakon deset kola ima tri pobjede, upisali su šest uzastopna poraza nakon što su sezonu otvorili 3-1. Prošle sezone Cedevita Junior i Alkar su se sastali dva puta, momčad iz Zagreba je slavila oba puta, ali u Sinju je bila napeta utakmica.

Utakmica je zakazana za petak s početkom u 20 sati.

"Putujemo u Sinj nakon teške utakmice u Dubrovniku gdje smo se plasirali među osam najboljih ekipa u Kupu. Čeka nas utakmica protiv kvalitetnog domaćina koji se sigurno dobro pripremio za nas. Mi se nadamo da ćemo ovu mini turneju, koja nije lagana s obzirom na put i probleme s ozljedama, završiti s dobrom igrom i dati maksimum na terenu u petak u Sinju", najavio je susret pomoćni trener Luka Pešut.

"Malo smo potrošeni nakon ovog ritma koji nas je zatekao u posljednje vrijeme, igramo sa skraćenom rotacijom zbog nekoliko ozljeda naših igrača. Neće biti lako, što zbog puta, što zbog ozljeda ali ćemo sigurno dati svoj maksimum. Alkar je dobra ekipa, oni su nezgodni pogotovo na svom terenu gdje imaju odličnu podršku navijača. Mi smo spremni, idemo odigrati našu igru, potući se i dati sve od sebe da se kući vratimo s pobjedom," najavio je utakmicu Vito Kučić.

AUTOR: Cedevita Junior

FOTO: KK Cedevita Junior/Marin Sušić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!