Rukomet

Goluža: 'Par brzopletih poteza u napadu nas je koštalo vjerojatno i pobjede'

Branimir Korać • četvrtak, 08.12.2022.
Goluža: 'Par brzopletih poteza u napadu nas je koštalo vjerojatno i pobjede'
Foto: EPA

Hrvatski prvak odradio je velik posao protiv Dinama u Bukureštu, upisao je remi iako je imao priliku i za nešto više...

Slavko Goluža odradio je jako dobar posao s PPD Zagrebom otkako je sjeo na klupu. Upisao je pobjedu protiv Veszprema i nakon toga remizirao u gostima kod Dinama iz Bukurešta.

"Dobro smo stajali na terenu, dobro smo igrali. Tek par brzopletih poteza u napadu nas je koštalo vjerojatno i pobjede. Želja nas je povukla, što ne čudi, međutim to je jednostavno previše za pobijediti momčad kao što je Dinamo. U napadu smo se mučili, na kraju spasili bod u ovoj sjajnoj atmosferi. Mislim da je ova utakmica sazrijevanje naše vanjske linije i jednostavno moramo biti zadovoljni. Raspored je gust, idemo dalje, čestitam svojim dečkima, Dinamu, ali i njihovim navijačima koji su napravili paklenu atmosferu."

Nikola Grahovac žali što PPD Zagreb ipak nije uzeo puni plijen na teškom gostovanju.

"Na gostovanju u Bukureštu nitko ne može računati na sigurne bodove i vjerujem da bi mnogi odmah potpisali bod međutim ne i mi danas. Mislim da smo izgledali jako dobro veći dio utakmice međutim nekoliko vezanih grešaka na kraju nas je koštalo pobjede. Iskreno rečeno, Dino Slavić je opet bio sjajan u zadnjih pet minuta i mislim da nam je na kraju čak i osigurao ovaj jedan bod. Idući tjedan putujemo u Plock na vjerojatno najvažniju utakmicu sezone protiv momčadi protiv koje smo pokazali da možemo igrati ranije ove sezone u Varaždinu i smatram da i tamo možemo do bodova."

FOTO: EPA/ROBERT GHEMENT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!