Nogomet

Mundo Deportivo hvali Brozovića i Kovačića i poručuje: 'Budite vrlo oprezni s Hrvatskom'

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • subota, 10.12.2022.
Mundo Deportivo hvali Brozovića i Kovačića i poručuje: 'Budite vrlo oprezni s Hrvatskom'
Foto: FaH

Veliki Mundo Deportivo fokusirao se na hrvatski vezni red u kojem dominira Luka Modrić, ali uz veliku pomoć Matea Kovačića i Marcela Brozovića...

Hrvatski vezni red mnogi ističu kao najbolji na svijetu, a da je takav, možda je najbolju potvrdu dao dvoboj protiv Brazila.

"Hrvatska se ne može zamisliti bez Luke Modrića, a veznjak Real Madrida bez Matea Kovačića i Marcela Brozovića. Vezni red prvog polufinaliste ovog Svjetskog prvenstva ključ je uspjeha posljednjih godina", piše Mundo Deportivo.

Brozović ruši rekorde u pretrčanim kilometrima i zatvarao je ogroman prostor.

"Brozović je konstanta. I ako je bio vrlo važna karika za plasman u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018., sada je to još i više. Dobio je dodatno na važnosti u ekosustavu ove momčadi. Njegova predstava je kategorična. I protiv Brazila imao je zapaženu ulogu, Marcelo je uspio zagorčati noć Neymaru."

Sve važniji i sve bolji je Mateo Kovačić.

"Sva ta matematika ne bi bila ista da uz Brozovića i Modrića nije i Kovačić. To je promjena u odnosu na Rusiju. Bio je tamo Rakitić, a nogometaš Chelseaja sada je preuzeo tu ulogu. Okomito, eksplozivno, intenzivno i razumno s loptom. Neizostavan je dodatak", piše Mudo Deportivo i poručuje:

"Budite vrlo oprezni s Hrvatskom."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!