Košarka

Cibona dočekuje Igokeu: 'Moramo na svom terenu pokazati zube i pokušati doći do pobjede'

Sportnet, Branimir Korać • petak, 16.12.2022.
Cibona dočekuje Igokeu: 'Moramo na svom terenu pokazati zube i pokušati doći do pobjede'
Foto: FaH

Uspjeli su košarkaši Cibone spojiti čak četiri dana treniranja i pripremiti se za sljedeći dvoboj AdmiralBet ABA lige. U sklopu 11. kola u Draženovom će domu ugostiti KK Igokea m:tel. Utakmica je na rasporedu u subotu, 17. prosinca, s početkom u 19 sati.

Momčad Igokee trenutno drži sedmo mjesto ligaške ljestvice s 15 osvojenih bodova i jednakim omjerom učinaka. Kada se podvuče crta nakon prvih deset kola, ekipa iz Bosne i Hercegovine ima pet pobjeda i pet poraza. Uz ABA ligu, izabranici Dragana Bajića natječu se i u Fibinoj Ligi prvaka gdje trenutno drže drugo mjesto u skupini D.

Trener Cibone, Josip Sesar, najavljuje kako će njegovi prvotimci nastojati doći do dva boda:

"Igokea je momčad koja je dugi niz godina u samom vrhu ABA lige. Imaju dobre igrače i sjajnog trenera koji je možda i najdugovječniji u ovom natjecanju. Mi nismo u najboljem stanju jer smo imali veliki broj susreta, a tek smo se uspjeli ekipirati. No, uz sav respekt prema Igokei, mi moramo u ovu utakmicu ući čvršće i ozbiljnije nego u prethodnim ogledima. Moramo na svom terenu pokazati zube i pokušati doći do pobjede!"

Strateg Vukova na raspolaganju ima kompletan kadar, a susret je najavio i Marko Baković:

"Mislim da stanje na tablici pokazuje da je Igokea dobro posložena ekipa. U prošlom su kolu poraženi od Zadra i sigurno će se htjeti vratiti pobjedama, pa vjerujem da nam neće biti lako. Mi smo ovaj tjedan imali dovoljno vremena za pripremu, a mislim da ćemo sada podići našu razinu igre. Nadamo se da ćemo publici pružiti borbenu utakmicu."

Ulaznice za nadolazeći ogled mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr ili na blagajnama Košarkaškog centra Dražen Petrović prije početka susreta.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!