Košarka

Cedevita Junior na nezgodnom gostovanju na Baldekinu: 'Šibenka je dobra ekipa, neće biti lako'

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 17.12.2022.
Cedevita Junior na nezgodnom gostovanju na Baldekinu: 'Šibenka je dobra ekipa, neće biti lako'

Cedevita Junior zatvara 2022. godinu s gostovanjem kod Šibenika u sklopu 12. kola HT Premijer lige. Utakmica se igra u Baldekinu u nedjelju s početkom u 19:30.

Nakon prvog kruga regularnog dijela sezone HT Premijer lige, Cedevita Junior i Šibenka imaju identičan rekord nakon 11 utakmica, 8-3.

Prvi poraz u sezoni za ekipu Damira Milačića nanijela je upravo Cedevita Junior u zaostaloj utakmici prvog kola, kad su u Domu sportova bili uvjerljivi igrači zagrebačkog sastava.

"Posljednja utakmica u 2022. godini, nadamo se da ćemo ponoviti onu dobru igru koju smo imali u prošlom kolu u Sinju. Došao nam je novi igrač, Đorđe Topolović, ovih dana pokušavamo ga uklopiti u naš sistem, u našoj igri, nadam se da će se dobro snaći u prvoj utakmici protiv Šibenke. Šibenka je dobra ekipa, to su do sad i pokazali ove sezone, neće biti lako, ali uz našu dobru igru nadam se pozitivnom rezultatu", istaknuo je pomoćni trener Luka Pešut.

"Šibenka je mlada talentirana ekipa koja sigurno dolazi u naletu nakon pobjede nad Zadrom. Oni igraju jako brzu košarku kao i mi, Šibenka ima nekoliko dobrih igrača koji su im nositelji igre i pokazali su svoju vrijednost ove sezone. Već smo ih pobijedili u Zagrebu na našem terenu i sigurno se žele revanširati za taj poraz. Neće biti lako, ali uz naš pravi pristup mislim da će biti dobra utakmica u Baldekinu", najavio je susret Vito Kučić.

FOTO: KK CEDEVITA JUNIOR/JOSIP BEGONJA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!