Nogomet

Regragui: 'Nismo odustajali niti u jednom trenutku, ali Hrvatska je zaslužila biti treća'

HINA, Mihaela Bradovski • nedjelja, 18.12.2022.
Regragui: 'Nismo odustajali niti u jednom trenutku, ali Hrvatska je zaslužila biti treća'
Foto: FaH

Marokanci su se borili, pokušavali na sve načine doći do bronce, no Hrvatska je bila bolja i na kraju je zaslužila odličje...

Marokanski izbornik Walid Regragui je nakon poraza od Hrvatske u utakmici za brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Kataru ustvrdio da njegova momčad može biti ponosna time što je bila među četiri najbolje momčadi na ovom turniru te čestitao Hrvatskoj na zasluženo osvojenoj brončanoj medalji.

Walid Regragui, izbornik marokanske reprezentacije, nakon susreta je poručio:

"Fizički je bilo zahtjevno, naši su igrači bili umorni, a utakmica je bila intenzivna. Možemo biti ponosni na to što smo došli do polufinala. Igrači su u ovom trenutku razočarani, željeli su se upisati u povijest. No, ovaj put je za njih ovo bilo previše. Imali smo previše ozlijeđenih igrača, ali sve smo pokušali. Vratit ćemo se još jači i naučiti iz ovog. Treba nam samo malo više iskustva, a onda ćemo u nekom trenutku doći i do finala. Željeli smo razveseliti naše navijače. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, nismo odustali ni u jednom trenutku. Čestitam Hrvatskoj koja je zaslužila biti na trećem mjestu."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!