Nogomet

Fox Sports: 'Ovo je nevjerojatan doseg za zemlju od samo četiri milijuna stanovnika'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 18.12.2022.
Fox Sports: 'Ovo je nevjerojatan doseg za zemlju od samo četiri milijuna stanovnika'
Foto: FaH

Svijet se divi Hrvatskoj koja je završila na trećem mjestu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Amerikanci ističu koliko je to velika stvar...

Na Fox Sportsu su se pozabavili Hrvatskom i nizali su pohvale za nastup na povom Svjetskom prvenstvu. Sascha Kljestan govorio je o Luki Modriću i zasluženosti da Prvenstvo završi kao pobjednik.

"Bez obzira je li ovo Luki Modriću zadnja utakmica za reprezentaciju ili ne, lijepo da je napustio Svjetsko prvenstvo kao pobjednik. Završiti na trećem mjestu, to je nevjerojatno, nakon što su i na prošlom završili na postolju kao drugi, a potom sada treći, to je stvarno nevjerojatno za malu zemlju od četiri milijuna ljudi. Vrlo ponosni Hrvati. Mislim da će biti jako zadovoljni svojim rezultatima u protekle četiri godine."

Bivša kolumbijska reprezentativka Melissa Ortiz smatra kako je jako velik stvar završiti na trećem mjestu na SP-u.

"Bila sam u toj situaciji, pogledajte koliko su Hrvati sretni. To je fantastičan trenutak, nakon mjesec dana borbe i muke, završio si kao pobjednik. Naravno da su bili razočarani nakon poraza od Argentine, ali kada sjedneš u svlačionici i razmisliš što si sve napravio za reprezentaciju, svoje navijače, državu, naravno da ćeš imati što slaviti."

Bivši američki reprezentativac DaMarcus Beasley smatra kako je Dominik Livaković zaslužio titulu vratara Prvenstva.

"Ako pogledate utakmicu protiv Brazila i obrane koje je upisao, pa čak i ovdje protiv Maroka, mislim da je iznad ostalih vratara na ovom Prvenstvu."

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!