Nogomet

Josip Juranović je dobitnik nakon SP-a, povezuje ga se s nizom klubova

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 19.12.2022.
Josip Juranović je dobitnik nakon SP-a, povezuje ga se s nizom klubova
Foto: FaH

Josip Juranović odradio je jako dobro Svjetsko prvenstvo i definitivno je među igračima koji su zapeli za oko. Brojni se klubovi spominju oko njegovog dovođenja i izvjesno je da će napustiti Celtic...

Tko će dovesti Josipa Juranovića, posve je otvoreno, ali nije tajna da bi Celtic pristao na transfer ukoliko se pojavi dovoljno jaka ponuda. Koliko je to, nije poznato, ali mediji nagađaju da bi Juranović trebao koštati oko 20 milijuna eura.

Španjolski AS tvrdi kako je za Juranovića vrlo zainteresiran Espanyol, Daily Record piše o interesu Newcastlea, a TuttoMercatoWeb spominje čak i Barcelonu.

Otočani tvrde kako Espanyolov interes možda ubrza posao s Newcastleom koji se već i konkretnije raspitivao.

Daily Record tvrdi kako je Torino već stupio u kontakt sa Celticom i također radi na dolasku Juranovića, ali ono što Torino nudi još nije niti blizu onog što Celtic traži.

Daily Record upozorava kako je Juranović pod ugovorom sa Celticom do ljeta 2026. godine, ali da mu Škoti neće stvarati probleme, no ponuda mora biti izdašna.

"Juranović je sjajan u odlasku prema naprijed, on je primjer modernog beka. On daje doprinos u napadu i pokazao se kao jak hrvatski adut na desnom boku", rekao je Gary Neville.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!