Nogomet

Kako su Mbappe i Giroud ružno odbili zamijeniti dres s australskim napadačem

Mihaela Bradovski • utorak, 20.12.2022.
Kako su Mbappe i Giroud ružno odbili zamijeniti dres s australskim napadačem
Foto: EPA

Francuska je u prvom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva igrala protiv Australije, a australski napadač Jason Cummings prisjeća se kako je na ružan način odbijen u pokušaju razmjene dresova...

Jason Cummings pokušao je doći do uspomene na nastup protiv Francuske i razmijeniti dres, međutim Francuzi su ga odbili.

"Nakon susreta protiv Francuske pokušao sam doći do Mbappea i rekao mi je da se nađemo u svlačionici. Kada sam došao tamo, čovjek zadužen za dresove u francuskoj reprezentaciji bio je tamo, rekao sam mu o čemu se radi i dao mu svoj dres, a on se vratio s njim nakon deset minuta i rekao da ne dolazi u obzir i da se Mbappe ne želi mijenjati."

Cummings je protiv Francuske ušao u drugom poluvremenu, a kada nije uspio dobiti Mbappeov dresu, pokušao je nagovoriti Girouda koji je bio u blizini, ali niti to nije prošlo.

"Krenuo sam prema svlačionici i ugledao Girouda te mu rekao kako sam njegov veliki obožavatelj i zamolio ga dres. On je samo prošao pokraj mene praveći se da nikada nije govorio engleskim jezikom. A deset godina proveo je u Premier ligi", priča Cummings, a prenosi Goal.

FOTO: EPA/Noushad Thekkayil

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!