Nogomet

Salazar o dolasku Cristiana Ronalda u Al-Nassr: 'Strpljenje je ključ'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 26.12.2022.
Salazar o dolasku Cristiana Ronalda u Al-Nassr: 'Strpljenje je ključ'
Foto: EPA

Sportski direktor Al-Nassra Marcelo Salazar rekao je da ne može ni potvrditi ni odbaciti tvrdnju da će za saudijski klub potpisati Cristiano Ronaldo...

Izuzetno turbulentna godina za Cristiana Ronalda završila je nastupom na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je Portugal poražen od Maroka u četvrtfinalu. Prema pisanju brojnih medija, Ronaldo bi početkom 2023. trebao postati igrač Al-Nassra.

Za odlazak u Saudijsku Arabiju nudi mu se 200 milijuna eura na godišnjoj razini, kao i mnoge druge pogodnosti. Spremni su da se sve finalizira, a to je potvrdio i sportski direktor kluba, Ronaldov sunarodnjak Marcelo Salazar.

"Ne mogu reći da ili ne, pričekajmo da vidimo kako će se situacija razvijati do kraja godine. Ono što mogu reći jest da je Cristiano Ronaldo jedan od najboljih u povijesti i pravi primjer sportaša. U pravo vrijeme, budućnost će se otvoriti svima. Kao građanin Portugala, uvijek sam ga podržavao."

U karijeri je igrao za Sporting, Manchester United, Real Madrid i Juventus, a povratak u klub s Old Trafforda pokazao se kao veliki promašaj.

"Strpljenje je ključ u dovođenju Ronalda u Al-Nassr", dodao je Salazar.

FOTO: EPA/Ali Haider

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!