Nogomet

AS otkrio koji su igrači imali ključnu ulogu u Benzeminom odlasku iz reprezentacije

Branimir Korać • ponedjeljak, 26.12.2022.
AS otkrio koji su igrači imali ključnu ulogu u Benzeminom odlasku iz reprezentacije
Foto: EPA

Karim Benzema završio je reprezentativnu karijeru odmah nakon finala Svjetskog prvenstva na kojem nije nastupio iako se kasnije ispostavilo da je mogao. Polako izlaze "prljavi detalji" u javnost...

Karim Benzema već je bio ranije udaljen iz reprezentacije zbog slučaja s Mathieuom Valbuenom, ali je naknadno vraćen, izrazio je želju za povratkom, puno strana je bilo uključeno u tu priču njegove, no ponovno je puklo.

Kako saznaje AS dobar dio igrača nije bio presretan prisustvom Benzeme u reprezentaciji, a Paul Pogba, Olivier Giroud, Hugo Lloris i Antoine Griezmann otvoreno su izrazili zabrinutost zbog utjecaja Benzeme na reprezentaciju.

Griezmann je prema pisanju AS-a imao dodatnu primjedbu oko pojavljivanja Benzeme na promo materijalima reprezentacije na društvenim mrežama gdje se Griezmann vrlo rijetko prikazivao, a Benzema je bio često u prvom planu.

Osvajač Zlatne lopte propustio je Svjetsko prvenstvo zbog ozljede, službeno, brzo se oporavio, ali nije bilo povratka u reprezentaciju, trenirao je s Realom i na kraju se oprostio od nacionalnog tima. U konačnici je "otpratio" kompletan roster reprezentacije izuzev petorice igrača.

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!