Nogomet

Klopp: 'Od svih nogometaša koje sam gledao u svom životu, Messi je definitivno najveći'

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 29.12.2022.
Klopp: 'Od svih nogometaša koje sam gledao u svom životu, Messi je definitivno najveći'
Foto: EPA

Trener Liverpoola Juergen Klopp izjavio je kako nikada u životu nije gledao boljeg nogometaša od Lionela Messi te da je slavlje Argentinaca na SP-u posve zasluženo.

"Od srca čestitam Argentini na sasvim zasluženom naslovu svjetskog prvaka. Finalna utakmica u svakom je smislu bila posebna. Kada smo nakon svega vidjeli kako taj trofej slave igrači, a pogotovo njihovi navijači u domovini, onda je jasno da je prava momčad osvojila zlato. Čekali su dugo na taj naslov prvaka i stvarno sam sretan zbog njih. Ujedno imaju i najboljeg od najboljeg u svojim redovima", kazao je njemački strateg.

Inače, nekoliko dana ranije i veliki Kloppov rival u Premier ligi, Španjolac Josep Guardiola, trener Manchester Cityja, je izjavio kako je za njega Lionel Messi najbolji nogometaš svih vremena.

"Od svih nogometaša koje sam gledao u svom životu Messi je definitivno najveći. On i danas, s 35 godina, igra nogomet na najvećoj mogućoj razini. Još uvijek takvog genijalca ne možemo otpisati", rekao je Klopp, a prenose engleski mediji.

FOTO: EPA/Friedemann Vogel

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!