Nogomet

Kapetan Maroka o Halilhodžiću: 'Na svakoj utakmici su ga vrijeđali'

Petar Jenjić • četvrtak, 29.12.2022.
Kapetan Maroka o Halilhodžiću: 'Na svakoj utakmici su ga vrijeđali'
Foto: EPA

Kapetan marokanske reprezentacije Romain Saiss osvrnuo se na vrijeme mandata prethodnog izbornika Vahida Halilhodžića koji je napustio klupu prije početka Svjetskog prvenstva...

Maroko je napravio sjajan rezultat na Svjetskom prvenstvu osvajanjem četvrtog mjesta. Uoči početka natjecanja reprezentaciju je preuzeo Walid Regragui koji je došao na poziciju umjesto Vahida Halilhodžića.

Kapetan Romain Saiss rekao je da je s Halilhodžićem bilo neizdrživo, bez obzira na to što je s njima prošao kvalifikacije.

"Došao je do točke kad je postalo nemoguće da ostane izbornik. Na svakoj utakmici su mu zviždali, atmosfera je postajala teška i prenosila se na ostatak ekipe. Bilo je napeto, na svakoj utakmici su ga vrijeđali. Ne smijemo zaboraviti da nas je on doveo na Svjetsko prvenstvo, moramo mu biti zahvalni zbog toga."

Sve probleme Maroko je uspio nadići i odigrati jako dobar turnir.

"Nakon promjene izbornika svi smo bili svjesni da ćemo imati malo vremena naviknuti se na novo stanje. Puno smo razgovarali prije Svjetskog prvenstva, stvorena je dobra atmosfera jer smo svi shvatili važnost turnira."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!