Rukomet

Horvat: 'Želimo imati jak kolektiv', Šunjić: 'Nadam se dobrom rezultatu'

Petar Jenjić • nedjelja, 01.01.2023.
Horvat: 'Želimo imati jak kolektiv', Šunjić: 'Nadam se dobrom rezultatu'
Foto: FaH

Izbornik rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat, kapetan Domagoj Duvnjak i vratar Ivan Šunjić najavili su nastavak priprema za Svjetsko prvenstvo...

Hrvatska rukometna reprezentacija ponovno je na okupu nakon proslave Nove godine. Izbornik Hrvoje Horvat rekao je službene stranice Hrvatskog rukometnog saveza da će se potruditi da ozljede ne poremete jačinu kolektiva.

"Što se tiče ozljeda i otpadanja, boli svaki kotačić koji nam otpadne. Svaki pozvani igrač ima svoje mjesto, svoju rolu i predviđeno mjesto. Svakim tim izostankom moramo revidirati planove. Želimo imati jak kolektiv i nastojati da nas pojedinačni izostanci previše ne remete. Sigurno nas ne vesele, ali radimo u smjeru da to pokrpamo pa da se to ubuduće ne vidi ili što manje osjeti."

Kapetan Domagoj Duvnjak najavio je što će se raditi prije polaska u Švedsku.

"Prva tri, četiri dajemo gas, da se dobro pripremimo. Mislim da će biti dosta teretane, fizičke pripreme, trčanja i taktike. Prije svega, nadam se da ćemo ostati zdravi do polaska u Švedsku i odigrati dobar turnir."

Unatoč nedostatku nekih igrača, Ivan Šunjić nada se da će Hrvatska ostvariti dobar rezultat.

"Uvijek je čast i zadovoljstvo biti u reprezentaciji, posebno kada je dobra klapa i atmosfera. Znamo što nam je raditi, ispred nas je važno prvenstvo. Bez obzira na nedostatak nekih igrača, nadam se da ćemo polučiti dobar rezultat."

FOTO: HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!