Nogomet

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza sada se ispričava: 'Nisam trebao dati taj intervju'

Branimir Korać • ponedjeljak, 09.01.2023.
Predsjednik Francuskog nogometnog saveza sada se ispričava: 'Nisam trebao dati taj intervju'
Foto: EPA

Dosta bure u francuskoj nogometnoj javnosti podigla je izjava predsjednika Francuskog nogometnog saveza u kojoj nije pokazao respekt prema Zinedineu Zidaneu...

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza ispričao se za riječi koje su naišle na veliko neodobravanje u javnosti, a tiču se dolaska Zinedinea Zidanea na klupu francuske reprezentacije.

Noel Le Graet istaknuo je kako se ne bi niti javio Zidaneu na telefon da ga je ovaj zvao. Mnogi sadašnji i bivši nogometni djelatnici ostali su u šoku nakon tih izjava, kritizirali su ga redom od Mbappea, Riberyja i ostalih sjajnih francuskih igrača, a sada je uslijedila i isprika.

"Želim se ispričati zbog tih izjava koje ne izražavaju moje mišljenje o njemu kao igraču kakav je bio i treneru kakav je postao. Dao sam intervju za RMC koji nisam trebao jer su tražili kontroverzu kojom bi sučelili Didiera i Zinedinea Zidanea. Priznajem da sam izrekao neke stvari koje su dovele do nesporazuma", kaže Le Graet.

Le Graet je u spornom intervjuu rekao: "Ne bih mu se čak niti javio na telefon. Što bih mu rekao? Nema brige, potraži novi klub, upravo sam se dogovorio s Didierom. Na njemu je što će napraviti, to nije moja stvar. Nikada se nismo sreli i nikada nismo niti razmišljali o tome da se rastanemo s Didierom. Može ići kuda god želi. Ima u Europi puno velikih klubova."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!