Sportnet

Čilić operirao koljeno: 'Dugotrajno najbolja opcija'

Petar Jenjić • petak, 20.01.2023.
Čilić operirao koljeno: 'Dugotrajno najbolja opcija'
Foto: EPA

Marin Čilić operirao je koljeno, objavio je na svojim društvenim mrežama te dodao kako će u vrijeme rehabilitacije imati više vremena za obitelj...

Nova godina nije dobro krenula za Marina Čilića koji je prvo predao meč na ATP turniru u Puneu, a zatim otkazao i Australian Open.

Kao razlog navela se ozljeda koljena, a koliko je ozbiljna, govori i to da se hrvatski tenisač podvrgnuo operaciji. Objavio je to na svojim društvenim mrežama.

"Nakon nekoliko izazovnih tjedana na početku 2023. i konzultacija s raznim specijalistima, odlučio sam se na tešku odluku da se podvrgnem operaciji koljena. Čini se kao najbolja, dugotrajna odluka za popravak ozljede koju sam zaradio početkom ove godine. Operacija je prošla dobro, onako kako smo se nadali."

Jedva se čeka vratiti na teniske terene, ali sada će iskoristiti vrijeme za obitelj.

"Nažalost, to znači da ću neko vrijeme biti van teniskih terena, ali imat ću više vremena za obitelj i za sve ostale stvari koje nisam mogao raditi dok sam putovao. Osjećam se dobro i jedva se čekam vratiti na teren, ali za sada je veliki fokus na odmoru i rehabilitaciji. Hvala svima na lijepim željama i jedva vas čekam vidjeti na Touru", dodao je Čilić.

FOTO: EPA/GEORGIOS KEFALAS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!