Rukomet

Horvat: 'Šteta što jednostavno više nije bilo benzina u motoru, htjeli smo mi stisnuti do kraja'

Mihaela Bradovski • subota, 21.01.2023.
Horvat: 'Šteta što jednostavno više nije bilo benzina u motoru, htjeli smo mi stisnuti do kraja'
Foto: EPA

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat bio je zadovoljan onim što su pružili igrači iako malo žali što je nestalo snage za još veću razliku...

Većim dijelom susreta igra Hrvatske bila je dobra, razlika rasla, ali ipak, nije bilo snage za odraditi tako svih 60 minuta.

"Šteta što jednostavno više nije bilo benzina u motoru, htjeli smo mi stisnuti do kraja, ali jednostavno nije išlo. Nakon Danske smo odigrali fenomenalno prvo poluvrijeme, u drugom dijelu nam je nestalo goriva i jednostavno nam se i rotacija tu smanjila. Imamo i određenih problema s igračima tako da je tu i roster bio tanji. Čestitke dečkima, fantastična utakmica, opet smo dali sve od sebe. Vidjeli su se ta želja, borbenost i agresivnost, ali u drugom dijelu jednostavno više nismo mogli", kaže Hrvoje Horvat.

Sjajnu utakmicu odigrao je Mate Šunjić.

"To samo pokazuje kakav nam se peh dogodio uoči otvaranja Prvenstva da nam je on dan uoči puta otpao, Mate je pokazao svoju klasu i možemo sada samo plakati."

U zadnjem kolu moglo bi biti promjena u sastavu.

"I ovo naše drugo poluvrijeme je za razmisliti, velika je to energetska potrošnja, a imamo i neke igrače koji osjećaju lagane ozljede. Stiže nas umor, neke povredice od prije tako da se moramo dobro regenetirati i odmoriti."

FOTO: EPA/Andreas Hillergren

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!