Košarka

Skroman doprinos Šarića u novoj pobjedi Sunsa

Petar Jenjić • nedjelja, 22.01.2023.
Skroman doprinos Šarića u novoj pobjedi Sunsa

Dario Šarić i Phoenix Sunsi stigli su do druge uzastopne pobjede, a noćas su na domaćem parketu svladali Indiana Pacerse...

Phoenix Sunsi polako se vraćaju u pravi ritam, a noćas su na domaćem parketu stigli do druge uzastopne pobjede, a 23. ukupno u sezoni.

U goste su im stigli Indiana Pacersi koji su igrali bez prvog strijelca Tyresea Haliburton. Sunsi su također imali svoje probleme s Chrisom Paulom, Devinom Bookerom i Deandreom Aytonom, ali su ipak slavili sa 112:107.

Tri minute prije kraja Sunsi su vodili sa 102:94, ali Pacersi se uspijevaju spustiti na 104:101. Nešto kasnije imali su i tricu za produžetak, ali Buddy Hield je promašio, a Josh Okogie slobodnim bacanjima potvrdio pobjedu.

Okogie je ujedno i predvodio Sunse s 24 poena i deset skokova, a izdvojit ćemo i Bismacka Biyomba s 12 koševa i 16 skokova. Dario Šarić odigrao je osam minuta te dodao jedan poen (0/1 za tricu, slobodna bacanja 1/2), dva skoka i tri asistencije.

Bennedict Mathurin predvodio je Pacerse s 23 poena. Izdvajamo i triple-double T.J. McConnella od 18 koševa, deset skokova i 12 asistencija.

NBA:
Phoenix Suns - Indiana Pacers 112:107

FOTO: fiba.basketball

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!