Rukomet

Glavaš: 'Svi znamo da možemo i moramo bolje, taj Egipat još uvijek je trn u oku'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 23.01.2023.
Glavaš: 'Svi znamo da možemo i moramo bolje, taj Egipat još uvijek je trn u oku'
Foto: EPA

Pobjedu protiv Bahreina prokomentirali su za službene stranice HRS-a Ivan Martinović i Filip Glavaš. Obojica su istaknula nešto lošije prvo poluvrijeme kao razlog zašto se nije pobijedilo većom razlikom...

Ivan Martinović prokomentirao je pobjedu protiv Bahreina. Već su u prvom poluvremenu htjeli stvoriti veću razliku, ali bezuspješno.

"Nadali smo se da će na kraju biti više, bilo je jako teško prvo poluvrijeme. Mislili smo da ćemo odmah na početku stvoriti veću razliku, da bude veća mogućnost za četvrtfinale. Moram pohvaliti i Glavaša kako je odigrao. Samo tako moramo nastaviti."

Istim je riječima uzvratio i Filip Glavaš.

"Prije svega bih nahvalio kolegu na desnoj strani što je imao 11/11. Čestitam Marta. Nismo uspjeli s većom razlikom pobijediti, prvo poluvrijeme bilo je malo lošije. Dali smo sve od sebe, čestitam dečkima."

"Nikako nismo uspjeli prelomiti. Malo su bile spore noge, nismo ušli u utakmicu kako treba. Drugo poluvrijeme napravili smo razliku. Osigurali smo ono što je bio cilj, kvalifikacije za Olimpijske igre. Svi znamo da možemo i moramo bolje. Mi smo Hrvatska, težimo k tome, dajemo svaki put 100 posto. Taj Egipat je još uvijek trn u oku, ali idemo dalje uzdignute glave.", dodao je Glavaš.

FOTO: EPA/Johan Nilsson

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!