Ostali sportovi

Odbojkaši Mladosti u Myjavi igraju posljednje dvije utakmice u MEVZA ligi

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 31.01.2023.
Odbojkaši Mladosti u Myjavi igraju posljednje dvije utakmice u MEVZA ligi

Odbojkaši HAOK Mladosti u srijedu i četvrtak igraju posljednji turnir MEVZA lige na kojem će nastupiti protiv Merkura i Spartak Myjave...

Pred odbojkašima Mladosti posljednji je turnir MEVZA lige, onaj u slovačkoj Myjavi. U srijedu 1. veljače igraju protiv mariborskog Merkura u 19 sati, a u četvrtak 2. veljače, u isto vrijeme, sastaju se s domaćinom Spartakom iz Myjave.

Mladostaši su trenutno na osmoj poziciji MEVZA lige, s četiri pobjede i četiri poraza, uz deset bodova. Merkur je četvrti sa skorom 5-3, a Spartak jednu poziciju iza Zagrepčana, sa skorom 3-5.

No, još uvijek postoje i neke matematičke šanse za odlazak Mladostaša na Final Four, pa su stoga na put dan ranije krenuli s puno optimizma, koji u ime cijele momčadi prenosi kapetan i reprezentativac Ivan Zeljković:

”Postoje teoretske šanse ući među četiri najbolje momčadi, a za to nam trebaju pobjede od 3:0 u obje utakmice, ali se još moraju poklopiti i rezultati nekih drugih utakmica. Uglavnom, teoretske šanse postoje, iako se ne zamaramo time. Želimo samo prikazati našu što bolju igru te pokazati stabilnost i kontinuitet što će nam biti jako važno za nastavak sezone.”

”Imamo sitnih poteškoća što se ozljeda tiče, ali se nadamo da to neće puno poremetiti naše planove u Myjavi, već da ćemo ostvariti trenerove zacrtane planove i ideje u tim utakmicama. Želimo pokazati što bolju igru, bez puno oscilacija, a u tom slučaju i te dvije pobjede možemo ostvariti. Imamo težak raspored, jer nas po povratku već u subotu 4. veljače očekuje Centrometal kod kuće u Superligi”, na kraju je dodao Zeljković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!