Rukomet

Razočarani Červar kratko nakon smjene: 'Sada je Zoran Gobac zadovoljan'

Mihaela Bradovski • srijeda, 01.02.2023.
Razočarani Červar kratko nakon smjene: 'Sada je Zoran Gobac zadovoljan'
Foto: FaH

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza povukao je nekoliko bitnih poteza, imenovao je novog izbornika, ali i ukinuo poziciju na kojoj je bio Lino Červar...

Otkaz Hrvoju Horvatu nikoga nije iznenadio, ciljevi koji su postavljeni ispred njega nisu ispunjeni i već nakon završetka Svjetskog prvenstva poručeno je da Hrvatski rukometni savez nije zadovoljan nastupom u Švedskoj.

Umjesto Horvata na izborničku poziciju, na prijedlog Line Červara, ali uz podršku Zorana Gopca, imenovan je Goran Perkovac.

Červar je pritom zaradio dva udarca; njegovo izvješće o nastupu na Svjetskom prvenstvu nije prihvaćeno, a zatim je i ukinuta funkcija na kojoj je sjedio, ona koordinatora struke.

Nakon što je ostao bez funkcije, Červar je razočarano za 24 sata prokomentirao: "Sada je Zoran Gobac zadovoljan i OK", a na upit znači li to da napušta hrvatski rukomet dodao je: "Sve sam vam rekao, hvala."

Inače, dobro je poznato kako se Gobac nije slagao s izborom Line Červara kada je postavio Horvata za izbornika i nije bilo teško zaključiti da će se ovdje boriti za njegovu smjenu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!